دوشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 16 December , 2024 ساعت ×
هوش مصنوعی، محرک بازار فلزات گران‌بها
18 آبان 1402 - 16:39
شناسه : 35935
رونق هوش مصنوعی می‌تواند به معنای رونق تقاضای صنعتی برای فلزات ارزشمند در سال ۲۰۲۴ باشد.
ارسال توسط : منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش «فلزات‌نیوز»، شرکت مشاوره تحقیقات فلزات ارزشمند متالز فوکوس در یادداشت جدیدی اعلام کرد که انتظار دارد تقاضای فزاینده برای تراشه‌های مورد استفاده در فناوری هوش مصنوعی، از فلزات ارزشمند به‌کار رفته در این قطعات حمایت گسترده‌ای فراهم کند.

امسال، تقاضای صنعتی و فناوری برای فلزات گران‌بها به دلیل رکود فعالیت اقتصادی جهانی کم‌رمق بود. به عنوان مثال، تقاضا برای طلا در بخش فناوری و صنعتی بر مبنای سال به سال، ۳ درصد در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳ کاهش پیدا کرد.

طبق یادداشت متالز فوکوس، تقاضای فزاینده برای تحول هوش مصنوعی می‌تواند این روند را در سال آینده نه‌تنها برای طلا بلکه برای نقره، پلاتین و پالادیم معکوس کند. روند روبه‌رشد چند برنامه کاربردی که به تدریج توسعه پیدا می‌کنند، به حمایت از فلزات صنعتی در سال آینده میلادی کمک خواهد کرد.

متالز فوکوس پیش‌بینی کرد که فروش سرورها و سوئیچ‌های هوش مصنوعی، در چند سال آینده رشد دو رقمی خواهد داشت تا با تحول الگوریتم‌های هوش مصنوعی همگام بماند.

رشد تقاضا تحت تاثیر هوش مصنوعی، قابل توجه‌ترین تاثیر را روی بازار نقره خواهد داشت. نقره در میان تمام فلزات، پایین‌ترین مقاومت فیزیکی را در دماهای استاندارد دارد و فلز مهمی در بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی است. کاربردهای فناوری و صنعتی بیش از نیمی از تقاضای جهانی برای نقره را تشکیل می‌دهند.

بازار نقره هم‌اکنون با محدودیت‌های عرضه قابل‌توجهی روبه‌رو بوده که ناشی از رشد تقاضا در بخش انرژی سبز است؛ تقاضا برای نقره در سال ۲۰۲۲ در رکورد بالایی قرار دارد و احتمالا در چند دهه آینده داغ‌تر می‌شود.

طبق یک مقاله تحقیقاتی توسط دانشمندان دانشگاه نیو ساوت ولز، تولیدکنندگان خورشیدی احتمالا تا سال ۲۰۲۷ به بیش از ۲۰ درصد از نقره سالانه فعلی نیاز خواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ذخایر صنعت و فناوری، تنها حدود ۷ درصد از تقاضای جهانی برای طلا را تشکیل می‌دهد اما این میزان در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳ به بیش از ۷۵ تن طلا رسید.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.