افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 27 July , 2025 ساعت ×
صفحه اصلی » گروه » خبر » مس
افت و خیز قیمت مس در کانال بورس
۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۵:۳۸
شناسه : 3718
روز دوشنبه اول دی ماه، قیمت مس در LME نسبت به روز معاملاتی پیشین 125 دلار کاهش داشته و به هفت هزار و 839 دلار رسیده است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، قیمت مس در روز اول دی ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز جمعه 1.6 درصد افت داشت و نسبت به هفته پیشین یک درصد افزایش را تجربه کرد و به هفت هزار و 839 دلار رسیده است.
قیمت سه ماهه مس در معاملات روز دوشنبه اول دی ماه، 1.6 درصد، معادل 126 دلار نسبت به روز معاملاتی پیش کاهش داشت. قیمت سه ماهه فلز سرخ نسبت به هفته پیش 0.9 درصد رشد داشته است.
روند قیمت و موجودی انبار مس در بورس فلزات لندن طی دو هفته اخیر موجودی این فلز در انبارهای بورس فلزات لندن در روز دوشنبه اول دی ماه، با کاهش 425 تن نسبت به روز معاملاتی پیش از آن همراه بوده و از 123 هزار و 400 تن به 122 هزار و 975 تن رسیده است.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.