شنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 14 December , 2024 ساعت ×
مخازن گاز پارس جنوبی با مشارکت فولاد اکسین راه‌اندازی شد
19 بهمن 1399 - 12:46
شناسه : 6584
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، راهاندازی مخازن گاز پالایشگاه فازهای ۲۲ و ۲۴ پارس جنوبی با ورقهای فولاد اکسین خوزستان به مرحله نهایی رسید؛ به طوری که 2 مخزن گاز مایع پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی با ظرفیت بارگیری ۸۰ هزار مترمکعب گاز مایع با ورق‌های شرکت فولاد اکسین خوزستان در دستور کار شرکت نفت و گاز پارس قرار گرفت.
ارسال توسط : منبع : فولاد اکسین
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، در پی تولید انبوه ورق‌های محیط ترش خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک در فولاد اکسین خوزستان و قطع وابستگی کشور به واردات این محصول استراتژیک، اینک ورق‌های تولیدی این شرکت با گریدهای A 516 و A 537 جهت آماده‌سازی چهار مخزن گاز مایع پروپان و بوتان، پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی با موفقیت مورد استفاده قرار گرفت و بار دیگر توانمندی اکسین در تکمیل زنجیره فولاد و نفت و گاز کشور بیش از پیش نمایان شد.

لازم به ذکر است که تا پیش از این رویداد، ورق‌های مورد نیاز این مخازن کاملا وارداتی از کشورهایی نظیر چین، اروپا و کره جنوبی وارد می‌شد که در سال جهش تولید، بومی‌سازی این ورق‌ها توسط اکسین در کشور محقق گردید.

محمد مشکین فام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس این موفقیت را حاصل هماهنگی ویژه میان پیمانکار اجرایی، پیمانکار اصلی و کارفرمای طرح دانست و اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته در راستای رفع مسائل مالی و تامین کالاهای مورد نیاز، مخازن پروپان و بوتان شمالی که برنامه راه‌اندازی آن‌ها برای آخر امسال مقرر شده بود، زودتر از برنامه تعیین‌شده به نتیجه رسید و شاهد ورود گاز به این ۲ مخزن هستیم.

وی با بیان اینکه پس از مرحله سردسازی گاز، بارگیری مخزن پروپان با ظرفیت ۴۵ هزار مترمکعب و مخزن بوتان با ظرفیت ۳۵ هزار مترمکعب آغاز می‌شود، افزود: این دو مخزن در مجموع با ظرفیت بارگیری ۸۰ هزار مترمکعب گاز مایع (ال‌پی‌جی) راه‌اندازی شدند. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در پایان، تکمیل ساخت و انجام عملیات راه‌اندازی ۲ واحد باقیمانده استحصال گوگرد را از دیگر اقدامات پایانی در پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استحصال کامل گوگرد در ۲ واحد از پیش راه‌اندازی‌شده این طرح محقق شده بود، به‌زودی با عملیاتی شدن این دو واحد، چهار واحد استحصال گوگرد، این طرح به‌ طور کامل به بهره‌برداری خواهد رسید.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.