افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 16 July , 2025 ساعت ×
افت 8 درصدی اشتغال در بخش معدن
30 آگوست 2021 - 12:59
شناسه : 16824
براساس گزارش‌های منتشر شده، طی چهار ماهه نخست امسال تعداد پروانه بهره‌برداری صادر شده برای معادن 22.5 درصد و اشتغال این بخش 8 درصد کاهش یافت. در مقابل، هزینه عملیات اکتشاف ذخایر معدنی با رشد 38.4 درصدی همراه بوده است.
ارسال توسط : منبع : خبرگزاری فارس
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، طی چهار ماهه نخست امسال 286 فقره پروانه اکتشاف معدنی در کشور صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افت 3.7 درصدی همراه بوده است. همچنین در این مدت 143 فقره گواهی کشف ذخایر معدنی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شد که برابر با تعداد گواهی‌های صادر شده مدت مشابه سال گذشته بود. در مورد تعداد پروانه بهره‌برداری معدنی طی چهار ماهه امسال نیز باید به رقم 158 فقره اشاره کنیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22.5 درصد کاهش داشته است. طی مدت مشابه سال 1399 معادل 204 فقره پروانه بهره‌برداری معدنی در کشور صادر شده بود.

در مورد اشتغال پروانه بهره‌برداری صادر شده برای معادن طی چهار ماهه نخست امسال نیز باید به کاهش 8 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد، به طوری که طی چهار ماهه ابتدایی امسال اشتغال پروانه بهره‌برداری معادن یک هزار و 553 نفر بوده، اما این رقم در مدت مشابه سال 1399 یک هزار و 688 نفر برآورد شده است.

گفتنی است، در کنار این ارقام باید به رشد 38.4 درصدی هزینه عملیات اکتشاف ذخایر معدنی نیز توجه کنیم که طی چهار ماهه نخست امسال هزینه عملیات اکتشاف معدنی 458 میلیارد ریال بوده است در حالی که این رقم برای مدت مشابه سال گذشته 331 میلیارد ریال اعلام شد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.