به گزارش اخبارفلزات، فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، امروز در نشست خبری صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، اظهار داشت: سرمایه صندوق طی سال گذشته، از 500 میلیارد تومان به یک هزار و 600 میلیارد تومان افزایش یافت که مبلغ 600 میلیارد تومان، از محل بودجه عمومی، تامین شده است.
وی افزود: در حال حاضر سرمایه ثبتی مجموعه یک هزار و 600 میلیارد تومان است که برنامه افزایش سرمایه تا پنج هزار میلیارد تومان مورد توجه قرار دارد که هماکنون مراحل اداری خود را طی میکند.
رشد 400 درصدی صدور بیمه نامه اعتباری در سال 1400
دهقانی، گفت: سال گذشته یک هزار و 967 میلیارد تومان بیمهنامه اعتباری صادر شد که این میزان، در جهت توسعه استخراج و معدنکاری هزینه شد. طی سال 99 میزان صدور بیمه نامه ها 479 میلیارد تومان بود که مقایسه این میزان با عملکرد سال گذشته، حاکی از رشد چهار برابری معادل 400درصدی صدور بیمه نامه دارد.
دهقانی با بیان اینکه 139 پرونده برای بخش صدور بیمهنامه در دست بررسی است، گفت: 79 پرونده مرحله صدور بیمهنامه قرار دارد و دو هزار و 964 میلیارد تومان بیمهنامه آماده صدور و در مرحله مصوبه بانک برای پرداخت تسهیلات است. صندوق در این زمینه مراحل تکمیل مدارک برای صدور بیمهنامه را طی میکند.
اقدامات توسعهای صندوق
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، با اشاره به اقدامات توسعهای صندوق، بیان کرد: صندوق در حوزه ساخت داخل ماشینآلات، حمایتهای لازم از سازندگان همچون هپکو را در برنامه خود قرار داده است. در این زمینه، صندوق با اعطای یارانه سود تسهیلات به میزان 4 درصد برای خرید از سازندگان داخلی ماشینآلات را به جهت ارائه مشوق برای معدنکاران در دستور کار دارد.
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، همکاری بین صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی و بانک تجارت را، از جمله عملکردهای این صندوق در جهت ارائه خدمات مالی ویژه به معدنداران نام برد.
حمایت از دانشبنیانها
دهقانی همچنین با اشاره به گسترش همکاریها بین این صندوق و مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران(ایمینو)، اعلام کرد: در این همکاری، حمایت از دانشبنیانها و ایدههای ارزشآفرین منتخب، مورد توجه است. در بخش پوشش ریسک واحدهای نیمهصنعتی، تجاری سازی ایدهها و تامین مالی، مشغول همکاری با ایمینو هستیم. اکنون جهش تکنولوژی ضرورتی بوده که بر هیچکس پوشیده نیست و صندوق نیز حمایت از این مهم را در شمار راهبردهای خود قرار داد.
مدیرعامل صندوق بیمه فعالیتهای معدنی همچنین از اختصاص اعتبار به شرکتهای اکتشافی و حفاری با مساعدت ایمیدرو خبر داد و گفت: برای نخستین بار 300 میلیارد تومان از منابع صندوق برای گسترش و توسعه اکتشاف در نظر گرفته شد که امیدوایم با اختصاص این بودجه، شرکتهای حفاری که دارای قرارداد هستند، در جهت توسعه تولید ماشینآلات و نوسازی آن گام بردارند.
وی ادامه داد: در راستای توسعه حمایتها از بخش معدن و صنایع معدنی، این صندوق تاسیس شعبه معدن و فرآوری در یک بانک عامل بزرگ در دستور کار قرار دارد. رویکردی که پیش روی خود گرفتیم، یک اقدام توسعهای برای تسهیل تامین مالی به ویژه برای بخش خصوصی خواهد بود.
تقسیط حق بیمه
مدیرعامل صندوق بیمه فعالیتهای معدنی همچنین بیان کرد: در راستای تسهیل معدنکاری، اقدام به تقسیط حق بیمه کردهایم تا تسهیلگری در چارچوب قوانین این حوزه را اولویت تمام کارهای خود قرار دهیم. بازنگری مستمر در امور با هدف کاهش بروکراسی در فرایندهای صندوق در حال اجرا است.
دهقان در پایان با بیان اینکه این مجموعه در اعطای بیمهنامه هیچ محدودیتی ندارد، خاطرنشانکرد: این صندوق میزان اعتبار در بانک عامل را افزایش داد تا بانک بدون خلق اعتبار و منابع بانکی، بیمهنامه را برای مشتریان خود به عنوان تضمین قبول کند؛ بنابراین، در طرح احیا و فعالسازی معادن کوچک، 28 معدن تحت پوشش حمایتهای صندوق قرار گرفتند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه