به گزارش اخبارفلزات، رسول خلیفهسلطانی دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، اظهار داشت: اختلاف آماری موجود ناشی از انبارگردانی شرکتها در ابتدای هر سال است که بهطور معمول اختلاف متوسط یک میلیون تنی را در سالهای گذشته رقم زده است.
وی افزود: بهطور قطع اختلاف سه میلیون تنی یاد شده پس از گذشت دو یا سه ماه از آغاز سال، با اطلاعات مربوط به انبارگردانی و حسابرسی شرکتها و آمارهای کلی تطبیق داده میشود و در آن زمان میتوان اختلاف قطعی را معین کرد که انتظار میرود به حدود یک میلیون تن کاهش یابد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: این تفاوت آماری فولاد یاد شده یا در انبارهای فروش شرکتها موجود است و یا اینکه در انبار بازرگانان قرار دارد در غیر این صورت صحبتی از گم شدن آن مطرح نیست.
براساس این گزارش، طبق آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد سال گذشته ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تن بیلت و بلوم در کشور تولید شد. از طرفی، بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، میزان صادرات بیلت و بلوم در سال گذشته چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن و بر اساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد، میزان تولید مقاطع طویل ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن بوده است.
به این ترتیب، میزان اختلاف میان صادرات و تولید در این زنجیره یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است که به اعتقاد کارشناسان، این میزان با توجه به فعالیت بیش از ۱۵۰ واحد تولیدکننده مقاطع طویل فولادی در حال کار، رقم قابل اعتنا و غیرمعقولی نیست.
شایان ذکر است که امروز ایران در بین فولاد سازان جهان رتبه دهم را به خود اختصاص داده است و پیشبینی شده در افق چشمانداز ۱۴۰۴ با تحقق ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد، بتواند به جایگاه هفتم جهان برسد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه