به گزارش اخبارفلزات، ناصر تقیزاده مدیرعامل مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو در گزارشی به تشریح تاثیرات مهم این طرح در استان یزد و صنایع منطقه پرداخت و اظهار داشت: قبل از هر چیز، بهرهبرداری کامل از خط ۱ پروژه شیرینسازی و انتقال آب خلیجفارس را به مقام معظم رهبری و مردم استان یزد، آن هم در یکی از خجستهترین ایام که مبعث پیامبر عظیمالشان اسلام و اعیاد شعبانه است، تبریک میگوییم.
وی همچنین از ریاست محترم جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مجلس شورای اسلامی به ویژه رییس کمیسیون اقتصادی مجلس که با حمایتهای خود روند اجرایی و عملیاتی شدن پروژه بزرگ انتقال آب خلیجفارس و همچنین تامین مالی منابع را تسریع بخشیدند، تشکر و قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: شرکت چادرملو به عنوان یکی از سه سهامدار عمده ابرپروژه انتقال آب خلیجفارس و یکی از متولیان اصلی طرح، نقش اثرگذاری در نیل به این دستاورد بزرگ داشته است. به دلیل آنکه این شرکت طرحها و برنامههای بزرگی در جهت توسعه و اکتشاف دارد، نیازمند بهرهگیری از منابع پایدار آب است؛ چراکه آب یکی از بزرگترین چالشهای شرکتهای صنعتی و معدنی در کشور به حساب میآید.
تقیزاده پروژه انتقال آب خلیجفارس را فرصت مغتنمی برای مشگلگشایی دانست و بیان کرد: با همین هدف، سه شرکت بزرگ معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر و مجتمع مس سرچشمه، تصمیم بزرگی را اتخاذ کردند که در تاریخ این سرزمین بیسابقه بود.
وی یادآور شد: قطعه سوم خط ۱ که امروز افتتاح شد، از مجتمع مس سرچشمه کرمان تا صنایع فولادی در منطقه اردکان استان یزد، حدود ۳۷۰ کیلومتر است که انشعابی هم به مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو به طول ۱۵۰ کیلومتر کشیده میشود.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد: دبی آب انتقالی به این منطقه، دو مترمکعب بر ثانیه از طریق لولههایی به قطر یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ میلیمتر است و ۷ مخزن ۱۱۰ هزار مترمکعبی نیز برای ذخیرهسازی آب احداث شد که برای سالها تامینکننده آب پایدار برای صنایع خواهد بود.
تقیزاده در ادامه از مرحوم پاشایی فام مدیرعامل وقت بانک سپه، محمد جلال مآب مدیرعامل وقت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، محمود نوریان مدیرعامل وقت شرکت چادرملو و آقایان مرادعلیزاده، بنیاسدی و علی یاری مدیرعامل شرکت تامین و انتقال آب خلیجفارس به عنوان انسانهای شجاعی که جسارت به خرج دادند و گامهای نخست را برای این پروژه ملی برداشتند، تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه بسیاری معتقد بودند این پروژه توجیه اقتصادی ندارد. اما با ایمان، باور و جسارتی که در بین بنیانگذاران این طرح وجود داشت، این ریسک بزرگ انجام شد، اذعان داشت: نباید فراموش کنیم که این پروژه عظیم در اوج تحریمها محقق شد. موفقیت این پروژه تنها به انتقال آب شیرین به فلات ایران و شرق کشور خلاصه نمیشود، بلکه موضوع مهم که از دستاوردهای این طرح عظیم به حساب میآید، انتقال فناوری است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو یادآور شد: لازم به توضیح است که نزدیک به ۱۹۰ شرکت سازنده و پیمانکار، توانمندیهای خودشان را به منصه ظهور رساندند و اکنون ما صاحب توان فوقالعادهای برای ساخت قطعات مورد نیاز از جمله ابر پمپها هستیم و انشالله در نظر داریم ساخت ممبرانهای آب شیرین را داخلیسازی کنیم که مقدمات آن در حال اجرا است.
تقیزاده در پایان خاطرنشان کرد: امروز بسیار خرسندیم که خطوط دوم و سوم این طرح هم با حمایتهای دولت، رییس جمهور و علیرضا رزمحسینی که تصمیم شجاعانه برای تداوم این طرح بزرگ ملی برای انتقال آب به فلات مرکزی و شرق کشور گرفتند، تشکر کنیم؛ چراکه معتقدیم اکنون این توانمندی در کشور به اثبات رسیده که میتوان با سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ سودآور و بخش خصوصی، نه تنها به عمران و آبادانی کشور سرعت ببخشیم بلکه باری از روی دوش دولتها برداریم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه