دوشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 9 December , 2024 ساعت ×
تخلیه ۳۰ هزار واگن مواد معدنی طی ۶ ماهه نخست سال
10 آبان 1399 - 9:35
شناسه : 982
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از تخلیه 30 هزار واگن مواد معدنی طی 6 ماهه نخست سال در این منطقه ویژه اقتصادی خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات به نقل از معدن نامه؛ خلج طهرانی در این خصوص گفت: در استان هرمزگان برای تسهیل در امر جابه جایی کالا، اسکله این منطقه به سیستم تخلیه و بارگیری مکانیزه مجهز است.
وی عنوان کرد: عملکرد تخلیه، بارگیری و صادرات منطقه ویژه خلیج فارس در ۶ ماهه نخست امسال برای مواد معدنی در تخلیه واگن ها، ۳۰ هزار واگن به میزان ۱٫۵ میلیون تن بوده است، همچنین ۱۸۵۰۰۰ تن مواد معدنی توسط کشتی انجام شده است. تخلیه، بارگیری و صادرات برای مواد نفتی در همین مدت به میزان ۳ میلیون تن بوده است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه بر اساس افق چشم انداز ۱۴۰۴ قرار است ایران باید به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد دست یابد، ما عملیات واردات مواد اولیه کارخانه های داخلی به ویژه در صنعت فولاد و صادرات مواد معدنی تولیدی معادن کشور را پشتیبانی می کنیم.
خلج طهرانی در خصوص طرح ۱۰ میلیون تن فولاد اظهار داشت: زمین طرح در مرحله تحویل به شرکت سیمین هرمز است و شرکت یاد شده در حال تسطیح اولیه زمین می باشد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با اشاره به اینکه در این منطقه زیرساخت ها برای تولید فولاد تا ۱۰ میلیون تن فولاد تأمین شده است افزود: وظیفه منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، بسترسازی و آماده سازی زیرساخت ها و امکانات اولیه تولید برای سرمایه گذاری بخش خصوصی، دولتی و غیره است تا بتوانند نسبت به توسعه و راه اندازی واحدهای صنعتی و معدنی اقدام کنند و هدف تولید ۱۰ میلیون تن را محقق سازند.
وی در خصوص تسطیح زمین سایت توسعه و پل دسترسی در این منطقه تشریح کرد: گزارش مشاور طرح آماده شده است و در چندین مرحله برای آن جلسه دفاعیه در سازمان ایمیدرو برگزار گردید و در نهایت موضوع در کمیته سرمایه گذاری سازمان مطرح و مورد بحث و بررسی فراوان و طولانی قرار گرفت. در حال حاضر جهت انجام فراخوان سرمایه گذاری منتظر ابلاغ مصوبه کمیته یاد شده هستیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس تصریح کرد: ایجاد شرایط جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و هدایت آن ها برای احداث واحدهای صنعتی و معدنی صنایع انرژی بر و فرآوری مواد معدنی، همچنین رشد توسعه اقتصادی، افزایش فرصت های شغلی، افزایش و توسعه فناوری های مدرن حوزه تولید، مهارت های مدیریتی، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به منظور رقابت در بازارهای جهانی از اهداف این منطقه است.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.