شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۳ Saturday, 2 November , 2024 ساعت ×
صفحه اصلی » گروه » خبر » مس
صدرنشینی به نام مس
11 مرداد 1400 - 15:05
شناسه : 15738
با توجه به کاربردهای گسترده مس در صنایع الکترونیکی و چشم‌انداز پیشرفت‌های تکنولوژیکی در جهان برای سال‌های پیشِ‌رو، به نظر می‌رسد که تقاضا و مصرف این فلز ارزشمند طی سال‌های آینده نیز روندی افزایشی خواهد داشت. از این رو فلز سرخ به عنوان فلز آینده شناخته می‌شود.
ارسال توسط : منبع : مس پرس
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، این امر با توجه به ذخایر فراوان مس در کشور، می‌تواند برای تحقق چشم‌اندازهای اقتصادی ایران بسیار اهمیت داشته باشد. در همین راستا، شرکت ملی صنایع مس ایران سیاست‌گذاری‌های کلان خود را بر مبنای توسعه و اکتشاف ذخایر و افزایش ظرفیت‌های تولید قرار داده است تا به بدین ترتیب بتواند ضمن تامین نیاز داخل کشور، سهم بیشتری از بازارهای بین‌المللی را کسب کند.

رشد روزافزون قیمت مس و عبور آن از سقف‌های پیشین، در شرایطی که اقتصاد جهانی کماکان با بحران شیوع ویروس کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کند، از اهمیت این فلز در آینده اقتصاد حکایت دارد. تقریبا تمام تحولات جهان امروز در زمینه پیشرفت‌های ارتباطی و تکنولوژیکی به نوعی به مصرف مس وابسته است. به همین دلیل، اغلب کارشناسان اعتقاد دارند که طی سال‌‌های آینده، بازارهای جهانی مس با ازدیاد تقاضا مواجه خواهند بود و با توجه به محدویت‌های ذخایر معدنی مس در سطح جهان، رشد قیمت مس در سال‌های پیش‌رو دور از ذهن نیست.

حضور پررنگ در این بازار روبه‌صعود قطعا فرصت‌های بسیار مطلوب و سودآوری را برای اقتصاد ایران، به عنوان کشوری که در مسیر توسعه اقتصادی حرکت می‌‌کند، ایجاد خواهد کرد. اهمیت این مسئله موجب شده تا امروز توسعه صنعت مس کشور به یکی از مهم‌ترین بخش‌های برنامه‌های توسعه اقتصادی بدل شود.

بر اساس این گزارش، شرکت ملی صنایع مس ایران به عنوان نقش‌آفرین و بازیگر اصلی صنعت مس کشور، امروزه تمام حلقه‌های تولید این فلز ارزشمند، شامل اکتشاف ذخایر، استخراج از معادن، فراوری مواد معدنی و در نهایت تولید کاتد را در خود جای داده و به این ترتیب، سهمی قابل‌توجه از اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده است.

ذخایر فراوان و گسترده معدنی کشور فرصت‌های بی‌شماری را برای توسعه حلقه‌های بعدی زنجیره‌های ارزش و توسعه صنایع معدنی ایجاد می‌کنند. در واقع نخستین لازمه و گام نخست در توسعه صنایع معدنی کشور اکتشاف ذخایر و سپس استخراج آن ها از دل زمین است؛ مسئله‌ای که عدم برنامه‌ریزی مناسب برای آن قطعا در بلندمدت فعالیت بخش پایین‌دست را با چالش و حتی بحران جدی مواجه می‌سازد و در مقابل، سیاست‌گذاری مناسب برای استخراج مواد معدنی متناسب با ظرفیت‌های پایین‌دستیِ ایجادشده قطعا زمینه‌ساز توسعه متوازن و پایدار این صنعت می‌شود.

شایان ذکر است که شرکت ملی صنایع مس ایران نیز به خوبی به اهمیت این موضوع واقف است و همواره یکی از بخش‌های مهم برنامه‌های توسعه خود را بر مبنای گسترش پهنه‌های اکتشافی و توسعه ذخایر خود قرار داده است و این مسیر را با گام‌های بلند و استوار و توان مضاعف ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.