جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳ Friday, 27 December , 2024 ساعت ×
ضرورت توسعه میادین نفتی در جهان معاصر
08 خرداد 1400 - 15:54
شناسه : 13018
موسسه ریستاد انرژی برخلاف آژانس بین‌المللی انرژی معتقد است حتی اگر تقاضای نفت تا نیمه قرن کنونی به‌طور چشمگیری افت کند، برای تامین تقاضای جهانی نفت باید صدها میدان نفتی جدید توسعه و به بهره‌برداری برسد.
ارسال توسط : منبع : شانا
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، تحلیل‌های ریستاد در تضاد کامل با پیشنهاد آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) است که هفته گذشته اعلام کرده بود سرمایه‌گذاران برای دستیابی به مهار کامل انتشار کربن تا نیمه قرن، نباید در چاه‌های جدید نفت و گاز و زغال‌سنگ سرمایه‌گذاری کنند.

بر اساس سناریوی آژانس بین‌المللی انرژی، تقاضای نفت کاهش و تا سال ۲۰۵۰ به ۲۴ میلیون بشکه در روز می‌رسد، این در حالی است که ریستاد انرژی اعتقاد دارد تقاضای نفت تا سال ۲۰۵۰ به ۳۶ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

این موسسه اعلام کرد: با توجه به اینکه تولید چاه‌های نفت سالانه به ‌طور میانگین ۲۰ درصد کاهش می‌یابد، صنعت بین‌المللی نفت هنوز به حفر چاه‌های جدیدی در میدان‌های کنونی نیاز دارد و افزون بر این باید حدود ۹۰۰ میدان نفتی جدید با مجموع منابع ۱۵۰ میلیارد بشکه نفت توسعه یابد.

گفتنی است، از آنجایی که ریستاد انتظار دارد کاهش تقاضای نفت سرعت کمتری نسبت به برآورد آژانس داشته باشد، معتقد است برای تامین حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز نفت  در دهه ۲۰۳۰ توسعه این منابع جدید ضروری است. لذا احتمال دارد این تحلیل‌ ریستاد انرژی مورد استقبال شرکت‌ها و کشورهای تولیدکننده نفت مانند نروژ قرار گیرد.

لازم به توضیح است که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) اعلام کرده است که کمبود سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید سبب بی‌ثباتی بیشتر قیمت‌های نفت می‌شود.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.